Dit was 2015

Thursday, December 31, 2015

Met een arm in het gips een blogpost schrijven is niet echt het makkelijkste ooit.
Maar zonder al te veel woorden: Dit was mijn 2015.

In januari: 
werd ons papa geopereerd en legde ik mijn laatste schriftelijke examen af. Ook mijn lieve kleine Simba leek een punt te zetten achter zijn leven, maar de kleine vechter ging er voor. Ik zag mijn favoriete AFS-roommate terug.

 

In Februari:
had ik mijn eerste bloggers meet up ooit en interviewde ik de mannen van Willow. Ik genoot van Aalst carnaval met mijn zussen en soort-van-nichtje, en ging ik op weekend met mijn liefste AFS studentjes waar we veranderde in gestoorde dieren.

In maart: 
deed ik waarschijnlijk ook dingen, maar niet speciaal genoeg om er een foto te maken.
In april:
was ik met mijn hogeschool in Berlijn, waar ik de geweldige Anne-laure, Marianne, Kristiaan en Cedric leerde kennen. En daar zag ik ook de lieve Elke weer terug. En ik ging misschien iets te veel feesten, maar YOLO haha. Ik beleefde mooie momenten en deed terug aan Yoga. En zo ziek als een hond deden we een wij-zijn-totaal-niet-jarig feestje.
  

In Mei:
organiseerde ik een Eurosong-feestje. Goooo Loic! Ik live-blogde voor Exposure Music Awards en
ik deed de techniek tijdens de radiouitzending voor ons examen.In Juni:
ging ik gezellig zwemmen met Kristiaan en mijn zus (de regionale tv heeft ons zelf geïnterviewd), interviewde ik voor de eerste keer in het engels (The leisure society) en samen met Julie en Karen maakte ik ons eerste (en enige) magazine.In Juli:
leerde ik dat mijn werk meer dan werk is. Ik werkte de hele maand in de tofste winkel van het land.
en op het einde van die maand ging ik iets drinken met mensen die plots een groot deel van mijn hart opeisen. En mijn poezeke, mijn zus, een random dude en ik gingen aan halve prijs naar Bobejaanland. En we vierden ons mama haar verjaardag.

 in augustus:
ging ik op vakantie in eigen land en ook naar het geweldige Rome. We vierden dat Missy een nieuw huis heeft en genoten van de zon op onze smoelekes!

in september:
keerde ik terug naar school en nam ik opnieuw geen foto's. Het leven kan niet altijd boeiend zijn.
in oktober:
vierde ik Halloween met de leukste vrienden, ging ik terug werken en genoot ik van de herfst die in het land was. We gingen ook journalist spelen tijdens de Open days.

in november:
ging ik met de leukste zus naar Londen en vierde we Sint-Maarten.in december:
ging ik pintelieren met de leukste collega's van het land. We vierde kerst. Ik ging voor de laatste keren naar de les, vierde mijn verjaardag uitgebreid en ohja, ik eindige met mijn arm in het gips. Ook dat was 2015. En kreeg ik het mooiste afscheidscadeau.
 
 

2015 was voor mij een jaar met veel positieve ervaringen. Natuurlijk heb ook ik tranen gelaten en serieus gevloekt. Maar al bij al kenden we weinig regen & veel zonneschijn. 
Bedankt aan iedereen die deel uitmaakte van mijn jaar. 

Mag jouw 2016 even mooi zijn als mijn 2015. You Might Also Like

1 Comments

  1. Wat een leuk overzicht! Ik wens jou een gelukkig 2016!

    ReplyDelete

Reacties zijn gemodereerd. Maar maken mij ontzettend blij ;)