The end, maar ook een nieuw begin

Monday, May 02, 2016

Ik schaam mij diep voor het verwaarlozen van mijn blog. Oké, misschien niet zo heel erg diep, maar toch een klein beetje. Vier maand zijn echt voorbij gevlogen. Waarom heb ik niet vaak geblogd? Wel, als je ergens lang woont dan is het zoals thuis en dan heb je niet elke dag iets boeiend te vertellen vrees ik. De laatste dagen heb ik al veel afscheid moeten nemen.

NCPR 
Vrijdag was mijn laatste dag stage. Ik sloot de periode af met een evaluatie zo goed dat ze bijna onwerkelijk lijkt. Mijn stageplaats zei zelf dat ze zou mij zouden aannemen, maar dit aanbod heb ik vriendelijk moeten weigeren want er wacht een thuis op mij. June maakte mij de lekkerste cheesecake ooit en we aten met de hele staff pizza. (Ja, ik ben echtverdikt! Ik ga serieus op regime als ik weer thuis ben!) Ik kreeg ook een zak vol met NCPR dingen + geld voor onderweg! Dank dank!
Deze geweldige vrouw is June. Een prachtvrouw die mij elke week Zumba lessen gaf en die er voor zorgde dat ik gratis kon gaan zwemmen en sporten op de universiteit.

Ondanks dat het begin misschien niet geweldig was, blik ik toch terug op een prachtige stage periode hier in de Verenigde Staten. Ik schreef blogs en artikels en werkte mee als een volwaardig lid. De mensen waren geweldig en ik ga ze dan ook allemaal missen, stuk voor stuk! Als je hier klikt, kan je scrollen door mijn stagewerk.

 Zaterdag hield ik een Tea-you-later party met de beste vriendinnen ooit. We genoten van Thee,  duizend koekjes en een film nadien. Ik zeg geen vaarwel, maar tot ziens!


Zondag kwamen Myra en Curt langs. Myra nam mij elke dag mee naar Canton, dus ik vond dat ik haar hiervoor ook moest bedanken. Wafels met fruit en zacht gekookte eitjes (Die hadden dat dus nog nooit gegeten hé!) 


Vandaag, maandag pak ik mijn valies in, doneer ik drie zakken met kleding aan het goede doel en ga ik langs bij de Boys en girls club om afscheid te nemen. Hier werkte ik drie maand lang als tutor en begeleider van kinderen. Prachtige ervaring die ik voor altijd mee zal dragen in mijn hart. Deze avond heb ik nog één keer een dinner party met de beste vriendinnen terwijl ik morgen afscheid zal moeten nemen van mijn gastouders. Woensdag vertrek ik hier, want het is tijd voor mijn grote trip door de Verenigde Staten. Ben ik zenuwachtig? Jaaa! Ben ik enthousiast? JA JA JA JA! 

Tot hoors!
Melissa 
You Might Also Like

2 Comments

  1. amai! dat is voorbij gevlogen !

    ReplyDelete
  2. Wauw Melissa, wat heb je veel (mooie en lieve) mensen leren kennen! En dat het alweer voorbij is, wow. Dat is snel gegaan lijkt wel!
    Liefs

    ReplyDelete

Reacties zijn gemodereerd. Maar maken mij ontzettend blij ;)